Foto: Jan Jul Søndergaard

Om dette arrangement

Tid
17:00 - 18:30
Pris
50 Kr
Sted
Dokk1, Store sal
Sted / Rum
Dokk1, Store sal
Arrangører
Målgruppe
For alle
Bestil billet(ter)
Tendenser og Debat

Foredrag om fremtidens mad

23.09.19
Mød Insektkok Charlotte Bay fra BUG AMOK

Insekter er en fremragende smagsgiver, og de er nogle af nutidens hypede råvarer i den gastronomiske verden. Men alligevel er det ikke helt naturligt for alle at spise insekter. 
To milliarder spiser insekter hver dag på verdensplan. Så hvorfor skal vi snydes herhjemme, når de både er sunde, smager godt og kan produceres bæredygtigt?

Insektkok Charlotte Bay fra BUG AMOK fortæller,  hvordan du kan komme i gang med at lave mad med insekter og hvorfor insekter er det mest klimavenlige valg af kød.
Foredraget bygger på Charlottes fascination af det uudforskede potentiale for spiselige insekter som hverdagsmad, og hendes ønske om at udfordre madkultur og bæredygtighed. 
Mad med insekter er under stor udvikling, og Charlotte ønsker at invitere alle med til at udvikle fremtidens bæredygtige madlavning.

Det vil være muligt at prøvesmage forrskellige insekter under foredraget