Om dette arrangement

Tid
13:00 - 15:00
Pris
Gratis
Sted
Dokk1
Sted / Rum
Møderum 1
Arrangører
Målgruppe
For alle
Tendenser og Debat

Aflyst - Filosofisk vejledning

06.06.20
Kan filosofi forandre dit liv? Det spørgsmål kan du undersøge i en samtale med filosof David Larsson som i efteråret inviterer til en ny omgang gratis filosofisk vejledning på Dokk1.

Inden for de seneste årtier er flere og flere mennesker rundt om i verden begyndt at opsøge filosoffer for at finde vej i en stadig mere kompliceret verden. Alt kan ske i den filosofiske vejledning, hvor livets helt store spørgsmål får plads til at folde sig ud. For hvad er et meningsfyldt liv egentlig, når det kommer til stykket? Er det noget vi selv bestemmer? Og hvad betyder de svar du finder, for de valg du træffer hver dag?

Omdrejningspunktet i samtalerne er din egen livserfaring, så det er en fordel, hvis du på forhånd har formuleret et personligt spørgsmål, som du gerne vil filosofere over. Måske bliver du klogere på dig selv, på kærligheden, retfærdigheden, friheden eller lykken?

Samtalerne foregår i enrum og varer 25 minutter.

Billet til 13.00

Billet til 13.30

Billet til 14.00

Billet til 14.30 

 

The talks can also be held in English!

SPEAK WITH A PHILOSOPHER

Dokk1 Saturday, June 6, 1:00pm - 3:00pm

Philosophical guidance.

Can philosophy change your life? You can investigate this question in a conversation with philosopher David Larsson, who this spring invites you to a new round of free philosophical guidance at Dokk1. The conversations take place in privacy and are 25 minutes long.

Registration is required. Free tickets 

Tickets 13:00pm

Tickets 13:30pm

Tickets 14:00pm

Tickets 14:30pm