Om dette arrangement

Tid
10:00 - 12:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Sted / Rum
Maker-Lab
Målgruppe
For alle
Partner
Teknologi

Rehab Lab

22.12.22
Rehab Lab er 3D-print af hjælpemidler - et gratis tilbud til dig, der bor i Aarhus Kommune, og som gerne vil i gang med at designe dine egne hjælpemidler.

Design dit eget hjælpemiddel

Har du en udfordring, du ikke kan finde en allerede eksisterende løsning på? Rehab Lab er et åbent værksted beliggende på Dokk1, hvor du kan få hjælp til at designe og 3D-printe et specialtilpasset hjælpemiddel, der ikke i forvejen findes på markedet. I Rehab Lab sidder vores medarbejdere klar til at rådgive og vejlede i idégenerering, design og konstruktion med udgangspunkt i dine egne idéer eller udfordringer/behov. Du vil altså være central i din egen opgave, hvor vejledningen tilpasses netop dig.

Rehab Lab er ikke en regulær workshop eller et undervisningstilbud; det er dig, din idé og motivation, der sætter rammen for, hvor langt du når! 

Rehab Lab er åbent hver torsdag kl. 10-12. Du kan komme forbi til en uforpligtigende snak eller booke et møde, hvis du vil være sikker på, at vi har tid til lige netop din opgave. Du booker en mødetid (1 time) i Rehab Lab kalenderen her.

Brug af maskiner og værktøj i labbet er på eget ansvar, og børn under 12 år være ifølge med en voksen.

Rehab Lab er for borgere i Aarhus Kommune, der har en funktionsnedsættelse og som har brug for et hjælpemiddel, der ikke allerede findes på markedet. Studerende og iværksættere er også velkomne i Rehab Lab, men fokus er altid på udvikling af nye småhjælpemidler til mennesker med funktionsnedsættelser. Det er gratis at deltage. Rehab Lab afvikles af DokkX og har du spørgsmål? Kontakt ergoterapeut og maskiningeniør Janne Hardahl-Christensen: 21 12 66 15 eller janhar@aarhus.dk