Om dette arrangement

Tid
10:00 - 19:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Målgruppe
For voksne
Bestil billet(ter)
Teknologi

Internet Week Denmark

08.05.19
Internet Week Denmark er Danmarks førende digitale festival. Den foregår på forskellige lokationer i og omkring Aarhus. IWDK foregår over 6 dage, hvor mere end 7000 mennesker deltager på de mere end 100 events, som omfatter alt fra præsentationer, udstillinger, workshops til debatter om den digitale verden.

IWDK handler om nye teknologier, innovation og digitalisering samt den måde det påvirker vores hverdag, serviceniveau og måden, hvorpå man driver forretning. Festivalen stiller spørgsmål om vores digitale fremtid, og hvordan vi ønsker at agere over for de digitale forandringer, der opstår omkring os.

IWDK2019

Dette års festival afholdes 7-12 maj, 2019, og du kan frit vælge mellem de mangeartede events, som afholdes. De fleste events er gratis og bliver afholdt på spændende lokationer som Dokk1, Aarhus Rådhus, VIA, Navitas og Domen. IWDK er en uge fuld af vidensdeling, innovation, læring, nysgerrighed, debat, networking og sjov. Det bedste ved det hele er - i er alle inviterede!

Du kan følge med på de sociale medier eller på hjemmesiden www.IWDK.dk og se en samlet oversigt over IWDs arrangementer på Dokk1 her.