Om dette arrangement

Tid
14:00 - 15:30
Pris
50 kr.
Bibliotek
Sted / Rum
Store Sal
Målgruppe
For alle
Musik

Engle i mit cockpit - musik som brobygning mellem kulturer

14.05.22
Stephan Grabowski fortæller om sine musikalske rejser gennem Danmark, Indien, Kenya, Pakistan og Etiopien.

Stephan Grabowski voksede op i Danmark og Kenya og begyndte at spille trommer som barn i Kenya - inspireret af de trommer, han hørte fra landsbyerne i bjergene hver aften.

Han er trommeslager, sanger, sangskriver, producer, arrangør og teaterkomponist og var en del af inderkredsen af den danske rockbranche i 80’erne og 90’erne, hvor han bl.a. spillede med Love Shop og Lars H.U.G.

Men i foredraget skal vi især høre om de seneste år, hvor han har indspillet og turneret intensivt i bl.a. Indien, Pakistan og Etiopien - bl.a. med det internationalt anerkendte dansk-pakistanske sufi-rockband Rocqawali.

Vi skal på en rejse til kernen af Bombays Bollywood-miljø, videre ind i hjertet af de pakistanske sufiers qawwali-musik, og endeligt til den etiopiske musikscene i Addis Abeba.

Kom og hør en personlig beretning om at bygge musikalske broer mellem mennesker på tværs af kulturer og sprogbarrierer. Om som musiker at træde ud af sin angelsaksiske comfort zone og indånde den musik, som 75% af verdens befolkning lytter til. Og om musikkens uovertrufne, kommunikative kraft.

Sted: Store Sal.

Arrangementet er en del af Music City Aarhus 2022.

NB: Vi er i øjeblikket ved at skifte billetsystem. Nyt link til billetbestilling lægges op snarest.