Om dette arrangement

Tid
16:30 - 18:15
Pris
Gratis
Sted
Dokk1
Sted / Rum
Store sal
Arrangører
Målgruppe
For voksne
Bestil billet(ter)
Musik

DR Klub Klassisk: Verdis opera Aida

27.09.21
Voldsomt og påtrængende, stille og fint. Klassisk musik taler til krop, hjerte og hjerne. Men hvad foregår der i musikken? Kom til musikforedrag og bliv klogere på hvilke greb komponisterne og musikerne bruger, når de skal fortælle historier med musikken.

Kærlighedens højforræderi i Verdis lidenskabelige opera. Ingen anden opera er så meget synonym med italiensk opera, som Giuseppe Verdis episke fortælling om Aida. Siden urpremieren i 1871 er publikum i generationer verden over blevet bevæget af storheden i Verdis mesterlige partitur. 

Vi skal høre om Aida i anledning af Den Jyske Operas Danmarksturne med netop Aida i periden 15. oktober - 4. december 2021.

DR Klub Klassisk

I efteråret 2021 skal vi prøve kræfter med tre fantastisk spændende komponister: Dvořák, Anton Bruckner og Verdi.

Cand.mag. Arne Kjær er din kyndige guide ind i den klassiske musiks vildtvoksende jungle og sørger for, at du møder musikken i øjenhøjde. 

DR Klub Klassisk er for alle med lyst til at få ørerne i den klassiske musikmaskine.

NB: foredraget er gratis, du skal blot booke en gratis billet via billetlinket.

 

Covid-19
Vi forbeholder os ret til at foretage ændringer i de enkelte arrangementer, hvis corona-situationen skulle ændre sig. Aarhus Bibliotekerne følger sundhedsmyndighedernes anvisninger, så det er trygt at deltage i bibliotekernes arrangementer både for brugere og for ansatte.