Code Elektro. Foto: Kristian Arnesen
Code Elektro. Foto: Kristian Arnesen

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Målgruppe
For voksne
Bestil billet(ter)
Musik

Artist Talk: Code Elektro

04.10.21
En artist talk (med musik) om Code Elektros 80'er inspirerede elektroniske musik.

OBS. Gratis, men billetter anbefales, hvis du vil være sikker på en plads. Bestil her eller kontakt personalet.

Om Code Elektro
Code Elektros musikalske univers er karakteriseret ved brugen af analoge synthesizers og sound design. Der er mange Sci-Fi associationer, som henleder tankerne på soundtracks til Blade Runner, The Thing og TRON:Legacy - eller kunstnere såsom Jean-Michel Jarre, Kraftwerk og Tangerine Dream.

De tidligere album Superstrings, Wolf og Triads, NMTSOW har vist sig særligt populære blandt synthwave og Sci-Fi entusiaster verden over, og er blevet trykt i flere vinyloplag. Albummet Triads fik 5 ud af 6 stjener i GAFFA med kommentaren ”Dansk synthwave i verdensklasse”.

På Spotify alene har Code Elektro over 65.000 månedlige lyttere – og dette på trods af at synthwave er en niche-genre. Siden 2010 har populariteten været stigende takket være film og serier, der trækker kulturelle tråde til 70’erne 80’erne (Stranger Things og Drive).

Code Elektro’s musikvideoer har været indstillet til flere Oscar Qualifying Film Festivaler verden over - og han har arbejdet sammen med instruktøren HaZ (Disney) og Maximiliano Hernández (Walking Dead, The Avengers, Captain America).

Code Elektro har været indstillet til nominering til en Gaffa Pris i kategorien ”Bedste Danske Elektroniske Udgivelse” tre gange (2015, 2016, 2017 og 2019).

Code Elektro er musik fra en sci-fi fan til andre sci-fi fans.

Der vil være mulighed for at købe vinyler til en god pris (med/uden signatur).

Covid-19 Vi forbeholder os ret til at foretage ændringer i forårsarrangementerne, hvis corona-situationen skulle ændre sig. Aarhus Bibliotekerne følger sundhedsmyndighedernes anvisninger, så det er trygt at deltage i bibliotekernes arrangementer både for brugere og for ansatte.

Materialer