Om dette arrangement

Tid
13:00 - 15:00
Pris
50 kr.
Bibliotek
Sted / Rum
Lille Sal
Målgruppe
For alle
Bestil billet(ter)
Musik

Verdenskulturhjørnet: Artist talk med Orhan Özgür Turan

11.09.21
Anatolsk folkemusik møder triphop, blues, psykedelisk rock og meget mere!

Orhan Özgür Turan er bl.a. kendt fra de intense konstellationer Hudna, Gadjos og Ipek Yolu, og i 2019 udgav han soloalbummet ÖZGÜR.

Musikken på ÖZGÜR tager afsæt i elementer fra anatolsk folkemusik og klassisk tyrkisk musik, båret af den traditionelle akustiske bağlama/saz, men lyduniverset bliver til et spektrum af vibrationer fra nær og fjern, når den traditionelle musik møder blues, psych-rock eller triphop, eller når indisk klingende lyde blander sig med nordafrikanske rytmer.

Denne eftermiddag kan du høre Orhan Özgür Turan i samtale med DJ Sabs om blandt andet kulturmøder i musikken, og vi får også lov at høre et par numre.

DJ Sabs (Sabina Smailagic) er med sin baggrund i antropologien, sin nysgerrighed efter nutidig folkemusik i alle afskygninger og sit daglige virke som booker/manager for flere 'roots & hybrid'-navne en engageret guide ind i verdensmusikken.

Arrangementet foregår i Lille Sal. Husk at købe en billet via linket (50 kr.)

Covid-19
Vi forbeholder os ret til at foretage ændringer i de enkelte arrangementer, hvis corona-situationen skulle ændre sig. Aarhus Bibliotekerne følger sundhedsmyndighedernes anvisninger, så det er trygt at deltage i bibliotekernes arrangementer både for brugere og for ansatte.