Om dette arrangement

Tid
16:30 - 18:30
Pris
Gratis
Bibliotek
Sted / Rum
Salen
Målgruppe
For voksne
Bestil billet(ter)
Musik og Film

STORE ROCKKLASSIKERE - Radiohead

02.11.20
STORE ROCKKLASSIKERE er tilbage! Denne gang er tre klassiske albums valgt ud som du (har ment) bare må opleves på bibliotekets store højttalere

Denne sæson er det med en spritny oplægsholder. Bjørn Zäll er en af tre værter på musikpodcasten “Indbegrebet Af…”. Her kan man høre ham dykke ned i forskellige kunstnere og bands, for at finde den ene sang som definerer dem.

Konceptet holder vi fast i. Først går vi i dybden - og derefter hører vi albummet uden forstyrrelser på et klassisk hifi-anlæg. Vel mødt!

Radiohead Kid A: I 2000 udgav Radiohead Kid A. opfølgeren til OK Computer, et af de mest kritikerroste albums nogensinde. Kid A kunne ikke have været mere anderledes end sin forgænger. Kid A var enormt fremmedgørende plade, nærmest designet til at skræmme de fans væk som Radiohead havde fået på OK Computer. Selvom pladen skilte vandene, er det også uden tvivl et af moderne musiks milesten.

Til foredraget kommer vi til at snakke om hvad der fik Radiohead til at tage så markant et skift i genre, og hvordan pladen var med til at forme musikken i årene der fulgte.

Covid-19
Vi forbeholder os ret til at foretage ændringer i de enkelte arrangementer, hvis corona-situationen skulle ændre sig. Aarhus Bibliotekerne følger sundhedsmyndighedernes anvisninger, så det er trygt at deltage i bibliotekernes arrangementer både for brugere og for ansatte.