Om dette arrangement

Tid
16:30 - 18:30
Pris
Gratis
Bibliotek
Sted / Rum
Salen
Målgruppe
For voksne
Bestil billet(ter)
Musik og Film

STORE ROCKKLASSIKERE - Kate Bush

07.12.20
STORE ROCKKLASSIKERE er tilbage! Denne gang er tre klassiske albums valgt ud som du (har ment) bare må opleves på bibliotekets store højttalere.

Denne sæson byder vi velkommen til en spritny oplægsholder. Bjørn Zäll er en af tre værter på musikpodcasten “Indbegrebet Af…”. Her kan man høre ham dykke ned i forskellige kunstnere og bands, for at finde den ene sang som definerer dem.

Konceptet holder vi fast i. Først går vi i dybden  - og derefter hører vi albummet uden forstyrrelser på et klassisk hifi-anlæg. Vel mødt! 

Kate Bush

Hounds Of Love er Kate Bush's femte studiealbum, og formentligt hendes bedst kendte værk. Kig forbi og lyt med når Bjørn Zäll sætter denne rock-klassisker i perspektiv. Vi kommer til at snakke om kæmpehitsene "Running Up That Hill (Deal With God)" og "Cloudbursting", samt hvordan Bush formede en hel generation af art-popkunstnere.

Covid-19
Vi forbeholder os ret til at foretage ændringer i de enkelte arrangementer, hvis corona-situationen skulle ændre sig. Aarhus Bibliotekerne følger sundhedsmyndighedernes anvisninger, så det er trygt at deltage i bibliotekernes arrangementer både for brugere og for ansatte.