Om dette arrangement

Tid
17:00 - 18:45
Pris
50 Kr
Sted
Dokk1
Sted / Rum
Lille Sal
Arrangører
Målgruppe
For alle
Bestil billet(ter)
Musik og Film

Musikkens Førstedamer

18.11.19
En aften om guitargudinder, punkpoeter, bluesdronninger og andre exceptionelle kvinder, som har sat stærke spor i musikhistorien.

Hør om spændende pionerer, der blev glemt af eftertiden og er værd at genopdage. Og om aktuelle kvindelige kunstnere, der sætter deres helt egen dagsorden.

Få et anderledes perspektiv på musikhistorien når journalist, forfatter og musikbibliotekar Anya Mathilde Poulsen fortæller. Og få masser af inspiration til nye lytteoplevelser med hjem.

Anya Mathilde Poulsen

Anya Mathilde Poulsen er forfatter til bogen 'Feminint forstærket', en af de eneste bøger om kønnets betydning i dansk rytmisk musik.

Hun har 17 år i Danmarks Radio bag sig, hvor hun bl.a. var radiovært og musikjournalist på programmer som Rockland og Beat.

Anya er cand.mag. i medievidenskab med speciale i køn og musik. Hun underviser jævnligt i emner inden for musiksociologi, den rytmiske musiks udviklingshistorie og særlige musikgenrer og -kunstnere, bl.a. på Folkeuniversitetet i København.

Anya er til daglig ansat ved Roskilde Bibliotekerne, hvor hun bl.a. har ansvar for kuratering og udvikling af musikarrangementer.

I 2016 startede hun HUN SOLO med Kirstine Stubbe Teglbjærg og Nana Jacobi.