Om dette arrangement

Tid
16:30 - 18:00
Pris
Gratis
Sted
Højbjerg Bibliotek
Oddervej 74
8270 Højbjerg
Arrangører
Målgruppe
For voksne
Bestil billet(ter)
Musik og Film

Lyt til jazz - Thomas Clausen

04.11.20
Danmark har fostret mange store jazzmusikere...

...og Thomas Clausen er én af de største. Dagens oplægsholder, Eigil Leander Laursen, fortæller: 

"Thomas Clausen er efter min mening en af de betydeligste jazzpianister og -personligheder i Danmark i de seneste årtier. Hans stilistiske forbilleder inden for jazzen er nogle af de store pianister, bl.a. Oscar Peterson, Herbie Hancock, Keith Jarrett og Chick Corea, men først og fremmest Bill Evans.

Thomas Clausen er pianist, komponist og arrangør, har samarbejdet med et utal af fremragende musikere, herunder den danske bassist NHØP, og der står en nærmest "ophøjet respekt" omkring ham, når man taler med de dygtigste af vore musikere fra den yngre generation. Desuden er han dybt forankret vidensmæssigt i den klassiske musik."

Eigil L. Laursen, Cand. mag i nordisk sprog og litteratur og musikvidenskab, fortæller om, og spiller musik af, Thomas Clausen, der fyldte 70 år i 2019.

Covid-19
Vi forbeholder os ret til at foretage ændringer i efterårsarrangementerne, hvis corona-situationen skulle ændre sig. Aarhus Bibliotekerne følger sundhedsmyndighedernes anvisninger, så det er trygt at deltage i bibliotekernes arrangementer både for brugere og for ansatte.