Om dette arrangement

Tid
16:30 - 18:15
Pris
25 kr.
Sted
Dokk1
Sted / Rum
Store sal
Arrangører
Målgruppe
For alle
Bestil billet(ter)
Musik og Film

DR Klub Klassisk: Richard Strauss og Alpesymfonien

25.11.20
Klassisk musik taler til krop, hjerte og hjerne. Men hvad foregår der i musikken? Og hvilke greb bruger komponisterne og musikerne, når de skal fortælle historier med musikken?

Richard Strauss' Alpesymfoni, en betagende bjergbestigning for symfoniorkester, hvor det storslåede natursyn har en forløsende kraft. 

Et musikalsk værk om alpernes storhed og deres virkning på mennesket. En daglang alpevandring der begynder i uhyggeligt nattemørke, der senere bliver til en blændende solopgang, der ses over bjergkammen.

Du kan læse mere i Bibzooms lytteguide til Strauss og Alpesymfonien.

DR Klub Klassisk

I efteråret 2020 skal vi prøve kræfter med tre af de allerstørste: Sibelius, Strauss og naturligvis Beethoven i anledning af hans 250-års fødselsdag. Og hos både Beethoven og Strauss skal vi høre om symfonier, der er inspirerede af naturen.

Cand.mag. Arne Kjær er din kyndige guide ind i den klassiske musiks vildtvoksende jungle og sørger for, at du møder musikken i øjenhøjde.

DR Klub Klassisk er for alle med lyst til at få ørerne i den klassiske musikmaskine.

NB: Arrangementet koster 25 DKK.

 

Covid-19
Vi forbeholder os ret til at foretage ændringer i efterårsarrangementerne, hvis corona-situationen skulle ændre sig. Aarhus Bibliotekerne følger sundhedsmyndighedernes anvisninger, så det er trygt at deltage i bibliotekernes arrangementer både for brugere og for ansatte.