Om dette arrangement

Tid
16:30 - 18:15
Pris
25 kr.
Sted
Dokk1
Sted / Rum
Store sal
Arrangører
Målgruppe
For alle
Bestil billet(ter)
Musik

DR Klub Klassisk: Maurice Ravel - Daphnis et Chloé

18.05.21
Kom til foredrag om Maurice Ravels ballet Daphnis et Chloé

Franske Maurice Ravel var et af de største navne i europæisk musik i sin tid, selvom hans produktion faktisk var temmelig beskeden.

Sammen med balletten Daphnis et Chloé fra 1912 bliver Bolero i dag betragtet som Ravels hovedværk og er et af århundredes mest spillede orkesterstykker.

Du kan læse mere om Ravels Daphnis et Chloé i Bibzooms lytteguide.

DR Klub Klassisk

Voldsomt og påtrængende, stille og fint. Klassisk musik taler til krop, hjerte og hjerne. Men hvad foregår der i musikken? Og hvilke greb bruger komponisterne og musikerne, når de skal fortælle historier med musikken.

I foråret 2021 skal vi prøve kræfter med tre fantastisk spændende komponister: Rued Langgaard, Dvořák og Ravel. Foredragsholder er cand.mag. Arne Kjær, som er din kyndige guide ind i den klassiske musiks vildtvoksende jungle og sørger for, at du møder musikken i øjenhøjde. DR Klub Klassisk er for alle med lyst til at få ørerne i den klassiske musikmaskine.

 

Covid-19
Vi forbeholder os ret til at foretage ændringer i de enkelte arrangementer, hvis corona-situationen skulle ændre sig. Aarhus Bibliotekerne følger sundhedsmyndighedernes anvisninger, så det er trygt at deltage i bibliotekernes arrangementer både for brugere og for ansatte.