Om dette arrangement

Tid
17:00 - 18:00
Pris
50 Kr
Sted
Dokk1
Sted / Rum
Lille sal
Arrangører
Målgruppe
For voksne
Bestil billet(ter)
Musik og Film

Det Kreative Helvede: Artist Talk med BAEST

11.12.19
Om Dante, den svære to’er, helt særlige inspirationskilder og helvedes lyddesign - kom til artist talk med BAEST om det nye album Venenum.

Det aarhusianske dødsmetalband BAEST blev landskendt i dokumentarserien Den satans familie på DR3, der nærmest gjorde den hårdtslående gruppe til et folkekært eje. På baggrund af den store succes som deres første album Danse Macabre opnåede, satte det
bandet i den klassiske, penible situation: den svære to’er. Venenum udkom i september måned, men bandet har endnu et es i ærmet: En novelle og en podcast, der begge er en del af det samme univers, man som lytter bliver eksponeret for på albummet.

Til artist talken kan du blandt andet høre Svend fra BAEST fortælle om historien bag albummet og forventningerne dertil; forfatter Richard Galbraith om at lade sig inspirere af det legendariske, men også ophøjede værk, Dante’s Inferno; og lyddesigner Andrew Davidson om, hvordan man skaber Helvedes lyddesign.

De tre vil også hver især diskutere deres inspirationskilder og hvordan de har arbejdet sammen på kryds og tværs for at fuldende det ambitiøse projekt. Desuden vil der være udvalgte lydbidder fra Venenum, Richard vil læse segmenter op, og Andrew vil gå i dybden med passager fra podcasten.

Moderator: Carsten Holm.

Du kan møde...

Svend Karlsson: Guitarist i BAEST og én af de primære kreative kilder, når det kommer til skabelsen af nye riffs og sange til bandet.

Richard Galbraith: Science fiction forfatter og existentialist fra Manchester, UK. Han har en passion for noveller og kollaborative medieprojekter, som hjælper det skrevne ord med at komme til liv gennem musik og kunst.

Andrew Davidson: Stiftede produktionsselskabet Akkurator med fokus på at producere podcasts for andre virksomheder. Gennem tiden har han produceret over 16 forskellige podcasts og blandt andet arbejdet sammen med Northside, Folkekirken, Dynaudio, Albani
og Heartbeats. Desuden holder Andrew ofte foredrag om podcasts og lyddesign.

Carsten Holm: Radiolegende, BAEST-entusiast, musikekspert - og manden med Danmarks rareste radiostemme