Om dette arrangement

Tid
17:00 - 19:00
Pris
50 Kr
Bibliotek
Køb billet(ter)
Musik og Film

A Hard Day's Night - musikforedrag om The Beatles

30.01.19
Foredrag om en helt særlig plade - med masser af lytte-eksempler.

Per Wium er musikjournalist, musiker og kendt for sine mange Beatles-foredrag over hele landet.

Denne aften fortæller han om albummet "A Hard Day's Night", der for ham er "den bedste plade i min samling og i mit liv":

"Jeg elsker pladens 13 sange. Jeg er vild med Lennons 'kant' i "Anytime at all" og med hans blide og smukke "I’ll be back". Jeg elsker McCartneys raffinerede “Things we said today”. Jeg nyder Starrs suveræne og varierede trommespil og Harrisons flotte 12-strengede guitarer. Og måske allermest holder jeg af gruppens suveræne sammenspil og vokaler albummet igennem. For mig er “A hard day's night" guldrandet Beatles."

Ud over at fortælle om albummet vil Per Wium også spille udvalgte numre, så der er rig lejlighed til at læne sig tilbage og bare lytte til - og nyde - denne suveræne samling evergreens.

Om foredragsholderen:
Per Wium var musikjournalist på DR i en årrække, hvor han har lavet utallige musikprogrammer. Som musiker har han spillet i band med bl.a. C.V. Jørgensen, og han er kendt over hele landet for sine populære foredrag om - især - The Beatles.

Sted: Store Sal.

NB: I nogle dage stod der på skærmene på Dokk1, at arrangementet var gratis. Det var desværre en fejl! Billetter koster 50 kr. og kan købes via linket her på siden :)