Om dette arrangement

Tid
16:00 - 18:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Målgruppe
For alle
Partner
Litteratur

TEKST TIL TIDEN

03.05.23
TEKST TIL TIDEN er et skriveværksted for alle med noget på hjerte. Vi dyrker fortælleglæde og kærlighed til sproget i alle udgaver. Derfor lægger vi vægt på skrivelyst frem for stavning og regler.

Værkstedet begynder den 15. marts og varer til og med den 10. maj. Her mødes vi hver onsdag på Gellerup bibliotek fra 16.00-18.00, hvor vi skriver og læser højt for hinanden.

De to undervisere på holdet er PC Asmussen og Søren Karim.

PC Asmussen er tidligere cirkusdirektør på GØGLERSKOLEN i Aarhus gennem 30 år, hvor han har drevet et skriveværksted. Han har skrevet for Aarhus Stiftstidende og debuterede i 2019 med romanen “Venskab på Livstid”.  Søren Karim er rapper, kendt fra BOGFINKEVEJ, og underviser på Rap Akademiet og FGU Midtby.

Hver gang er skriveværkstedet todelt: 

I første del arbejder vi med skriveøvelser og begrebet TEKST. Vi går ikke op i, om det er poesi, prosa, dagbog, filmmanuskript eller noget helt andet. Men vi vil diskutere forskellige former og hvordan man formidler til et publikum. 

Anden del vil blive brugt til at arbejde på eget projekt. Her kan man bruge Søren Karim og PC Asmussen eller andre i gruppen som spejl og inspirator. Vi lægger vægt på, at noget af vores materiale skal publiceres eller formidles til et publikum.

TEKST TIL TIDEN er for alle over 15 år med skrivelyst. Det er gratis at deltage, men det kræver tilmelding.

Har du spørgsmål eller ønsker du at tilmelde sig, så kontak os endelig:

PC Asmussen

E-mail pc.asmussen@gmail.dk

Mobil 29256021

 

Læs mere om skrivesærkstedet og tankerne bag i artiklen her.

Skriveværkstedet er støttet af Nordea-fonden og af Gellerup Kulturmidler, Aarhus Kommune