Forside "Meter i sekundet" Stine Pilgaard

Om dette arrangement

Tid
11:00
Pris
Gratis
Sted
Online
Arrangører
Risskov Bibliotek, Forlaget Gutkind
Målgruppe
For voksne
Bestil billet(ter)
Litteratur

Ord i kaffen - Online

04.02.21
Velkommen til en hyggelig formiddag med højtlæsning for voksne. Vi byder på en god historie, en kop kaffe og mulighed for at tale sammen om bogen bagefter. Arrangementet foregår på Teams

Idag læser vi "Meter i sekundet" af Stine Pilgaard. 

En humoristisk og kærlighedsfuld roman om en ung kvinde, der flytter til Vestjylland med en stærk vilje til højskolelivets fællesskab, men alligevel kommer til at skrive slagsange i smug.

Oplæsningen tager ca 1 time og der er mulighed for at vinde et eksemplar af den bog, der læses op fra.

 

OBS -

Arrangementet foregår online, via platformen Microsoft Teams.

Du bestiller en billet via den grønne 'bestil billet' knap til venstre. Dagen før bogcaféen vil du få en mail med et link, hvor der i bunden står "Deltag i Microsoft Teams-møde". Det klikker du på, og du bliver guidet ind på den online platform, hvor bogcaféen finder sted. I mailen du modtager vil der også være kontaktoplysninger på en medarbejder, der kan hjælpe dig, hvis teknikken driller.

Vi forbeholder os ret til at foretage ændringer i efterårsarrangementerne, hvis corona-situationen skulle ændre sig. Aarhus Bibliotekerne følger sundhedsmyndighedernes anvisninger, så det er trygt at deltage i bibliotekernes arrangementer både for brugere og for ansatte.