Om dette arrangement

Tid
19:30 - 21:00
Pris
50 Kr
Bibliotek
Målgruppe
For voksne
Bestil billet(ter)
Litteratur

Mød forfatterne - Stemmer i stuen (venteliste)

23.04.20
Kom til en spændende aften med Bue P. Peitersen og Søren R. Fauth, der mødes om lyrik og de mindre forlag.

Arrangementet er UDSOLGT. Man kan komme på venteliste ved at skrive til kontakt@stemmeristuen.dk, så kontakter vi dig i tilfælde af afbud. Først til mølle.

NB. arrangementet foregår i en stue i Aarhus. Samarbejde med Stemmer i stuen.

Bue P. Peitersen skriver energiske, vilde digte, der suger næring til sig fra de mest uventede steder – i reklamernes glitrende glansbilledprodukter, i kantede kronikker fra dagspressen og i popkulturens hyperaktivitet.
Er aktuel med "Manta" på Forlaget Kronstork.
Foto: Holger Anderson

Søren R. Fauths digtsamling "På Jupiter findes fortiden ikke" (udgivet af Forlaget Ekbátana) er stærke, personlige digte om sorg, vrede, afmagt og kærlighed. De spænder fra jordens begyndelse til dette nu, fra Spanien og Røjle Klint til det yderste himmelrum. Digtene pendulerer mellem det helt konkrete og sanselige i fx jegets berøring af sin søns ryg og fignerne på et træ i Spanien til fjerne planeter i et forsøg på at finde fodfæste i ensomheden – en stil, Søren R. Fauth selv betegner som ”ny pathos”.
Foto: TruxStudio

Aftenen består af oplæsninger, samtale mellem forfatterne og mulighed for spørgsmål fra publikum. Samtalen modereres af litteraturformidler Daniel Boysen.


Billet
- Pris: 50,- inkl. kaffe/te
Skriv til kontakt@stemmeristuen.dk for at reservere din billet og betal via konto, eller overfør pengene via Mobilepay til 26622411 (Daniel Boysen) og skriv din mail i overførslen, så sender vi bekræftelse og adresse.
- Dørene åbner kl. 19

Materialer