Om dette arrangement

Tid
17:00 - 18:15
Pris
Gratis
Sted
Online
Sted / Rum
Store Sal
Arrangører
Målgruppe
For voksne
Bestil billet(ter)
Litteratur

Livestream: Mød forfatteren Jonas T. Bengtsson online

12.05.21
Oplev forfatteren Jonas T. Bengtsson fortælle om sin roman "Fra blokken".

OBS. det er også muligt at deltage ved at klikke her (åbner i nyt vindue).

 

Kort om romanen

Danny, Malik og Christian er alle tre vokset op i den samme betonblok i Københavns nordvestkvarter. De var engang bedste venner, men mens Danny kun er blevet mere kriminel, har Christian og Malik skiftet spor. Christian er blevet politimand og villaejer med kone og børn i Kastrup, og Malik læser til tandlæge og hjælper til i sin fars restaurant.

Fra blokken er en gribende historie om venskabmellem tre unge mænd, der har samme afsæt i livet, men er gået hver deres vej.

 

Kort om forfatteren

Jonas T. Bengtsson (f. 1976). Debuterede i 2005 med Aminas breve, som vandt BG Banks Debutantpris. Han slog for alvor igennem med romanen Submarino (2007) og har siden udgivet romanerne Et eventyr (2011) og Sus (2017). Jonas har modtaget flere priser for sit forfatterskab, heriblandt PO Enquist Prisen og Martin Andersen Nexø Prisen. Hans bøger er udgivet i over 20 lande, og både Submarino og Aminas breve er filmatiseret.

 

Online-arrangementet består af oplæsning fra romanen, samtale mellem forfatteren og litteraturformidler Daniel Boysen samt mulighed for spørgsmål fra publikum.

Vi tager forbehold for evt. ændringer i format eller dato som følge af Covid-19.

 

Arrangementet er støttet af Statens Kunstfond.

 

Foto: Thomas Howalt Andersen

Materialer