Om dette arrangement

Tid
10:00 - 11:30
Pris
Gratis
Målgruppe
For forældre
Litteratur

Læs højt - Læs sammen

21.01.22
Læsegruppe for småbørnsforældre

Har du lyst til at prøve at være med i en læsegruppe for forældre med børn på 0-3 år? Her er der højt til loftet og plads til børnene!

Læseforeningen og Tranbjerg Bibliotek inviterer småbørnsforældre med i en læsegruppe, hvor det primære fokus ligger på fortællinger for voksne, men hvor der også kan inddrages historier for børnene.

Læsegruppen er baseret på højtlæsning, og det betyder, at der aldrig er forberedelse hjemmefra - bare kom, som du er!

I læsegruppen deler vi vores umiddelbare tanker og undren, når vi læser en novelle og et digt sammen for første gang. Uanset om du læser en masse i din fritid eller aldrig har læst en bog af bare lyst, kan du være med. Børnene får ofte meget ud af at lytte til højtlæsningen og snakken, selvom de måske ikke har et sprog endnu.

Som forælder til små børn kan det være dejligt at have et frirum og et mødested sammen med andre, der står i samme livssituation som en selv. Læsegruppen er et hyggeligt mødested, hvor du kan få nye input til 'voksenhjernen', men hvor der er masser af plads til børnene. Der er altid snacks og kaffe på kanden, et blødt underlag til de små og bøger at kigge (og gnave) i.
I læsegruppen er der plads til det hele – tanker, følelser og erfaringer, som vi deler i samtaler om skønlitteratur.

Vi mødes hver fredag kl. 10-11.30 på Tranbjerg Bibliotek. Hold dig opdateret på hjemmesiden for eventuelle ændringer.

Skriv til Sarah fra biblioteket på lsad@aarhus.dk for tilmelding eller spørgsmål. Skriv 'Læsegruppe' i emnefeltet.

Vi glæder os til at se dig!

Vi forbeholder os ret til at foretage ændringer i arrangementerne, hvis corona-situationen skulle ændre sig. Aarhus Bibliotekerne følger sundhedsmyndighedernes anvisninger, så det er trygt at deltage i bibliotekernes arrangementer både for brugere og for ansatte.