Om dette arrangement

Tid
10:00 - 11:30
Pris
Gratis
Sted
Tranbjerg Bibliotek
Arrangører
Målgruppe
For alle
Litteratur

Guidet fælleslæsning

27.01.22
Har du lyst til at prøve at være en del af en læsegruppe, hvor vi deler vores umiddelbare undren eller begejstring, når vi læser en novelle og et digt sammen for første gang?

Så kom og deltag i guidet fælleslæsning, hvor biblioteksformidler Emilie vil guide læsegruppen gennem højtlæsning og samtale.

Vi mødes den sidste torsdag i hver måned fra og med januar til og med juni. Du kan deltage en enkelt gang eller alle gangene - det er helt op til dig, hvor ofte du har lyst til at deltage.

Vi vil sidde tilbagetrukket ude i biblioteket og læse, og der vil være kaffe og småkager til læsningen.

I læsegruppen er der plads til det hele – tanker, følelser og erfaringer, som vi deler i samtaler om skønlitteratur.

Du kan deltage, hvad enten du er belæst eller ny i litteraturens verden, og det kræver ingen forberedelse at deltage. Det er Emilie, der udvælger og læser en novelle og et digt højt og skaber rum for fælles samtale.

Du kan tilmelde dig ved at skrive en mail til Emilie på embol@aarhus.dk. Skriv "guidet fælleslæsning" og dato i emnefeltet og dit navn i selve mailen.

Vi forbeholder os ret til at foretage ændringer i arrangementerne, hvis corona-situationen skulle ændre sig. Aarhus Bibliotekerne følger sundhedsmyndighedernes anvisninger, så det er trygt at deltage i bibliotekernes arrangementer både for brugere og for ansatte.