Om dette arrangement

Tid
19:00 - 20:30
Pris
50 kr.
Sted
Elværket
Thorsvej 4
8230 Aarhus
Sted / Rum
Elværket
Arrangører
Åby Bibliotek, Åby Biblioteks venner; Elværket
Målgruppe
For voksne
Bestil billet(ter)
Litteratur

Forfatteraften med Stine Pilgaard

25.11.20
Stine Pilgaard tager tråden op fra Min mor siger og Lejlighedssange med en humoristisk roman om en ung kvinde, der flytter til Vestjylland og skal finde vej i højskolelivet og den vestjyske samtaleform, og samtidig finde ind i rollen som nybagt forælder og orakel i lokalavisens brevkasse.

Stine Pilgaard (f. 1984) er uddannet fra Forfatterskolen og Københavns Universitet. Hun fik et stort anmelder- og publikumsgennembrud med debutromanen Min mor siger (2012), der blev nomineret til DR Romanprisen, og som hun modtog debutantprisen Bodil og Jørgen Munch-Christensens Kulturlegat for.

I 2015 fulgte hun succesen op med romanen Lejlighedssange, der modtog Bibliotekernes Forfatterpris (2016) og var nomineret til Læsernes Bogpris (2016).

Meter i sekundet er en fortælling om at træde ind i et nyt og ukendt landskab. Om relationer, dilemmaer og samtalernes veje og vildveje. Romanen består som de to forrige også af forskellige teksttyper, her er det brevkassetekster og sange, hvoraf en af sangene bliver trykt i den nye udgave af Højskolesangbogen, Danmarks mest solgte bog, der udkommer til november 2020