Om dette arrangement

Tid
19:30 - 21:00
Pris
25 kr.
Målgruppe
For voksne
Bestil billet(ter)
Litteratur

Forfatteraften med den lokale forfatter Linda Karen Prahl J.

07.10.20
Linda Karen Prahl Jørgensen gæster for første gang Tranbjerg Bibliotek og fortæller om hendes debutbog "Stabilgrus". Kom til en rigtig hyggelig aften med oplæsning, diskussion, bogsalg og hyggeligt samvær med andre.

Stabilgrus er fiktiv, men tager afsæt i Linda Karens eget liv, og hun vil denne aften tage os med på en litterær rejse fra sin egen barndom og opvækst i det sønderjyske og senere gennem et voksenliv i Mårslet - en forstad til Aarhus. Her finder man hende mellem bjerge af madpakker på køkkenbordet, og tre børn, der løber rundt, det er her i hverdagens kaos, Linda Karen sidder og skriver. Det er her, tankerne kommer til hende. Tankerne som nu er blevet nedfældet og samlet i hendes debutbog - digtsamlingen Stabilgrus.

Temaerne for debutbogen spænder vidt - den handler om mod, mønsterbrydning, moderskab, det hverdagslige, provinsliv - temaer som mange af os kender fra vores eget liv. 

"Jeg vil gerne fortælle alle andre, at de ikke er alene med de ting, som de går og arbejder med. Vi er omringet af glansbilleder, men glasset må godt være halvt tomt i stedet for altid at være halvt fyldt. Det er okay at spise leverpostejmad til aftensmad eller bare røre købehummus op med creme fraiche, og når mine gæster spørger mig, om jeg har lavet den fra bunden, så være ærlig og sige, at så godt går det heller ikke. Nogle gange er det okay at sætte barren lidt lavere" fortæller Linda Karen. 

Linda Karen vil udover at fortælle om sin bog også gøre os klogere på, hvordan det er at arbejde som forfatter, om at være debutant og udkomme på et lille forlag. Hun vil krydre fortællingen undervejs med oplæsninger fra Stabilgrus. 

Hvis man ikke kan få nok af at høre Linda Karens oplæsninger, så kan man købe bogen på aftenen og få den signeret.