Forsiden af bogen 'Den inderste kerne'
Forsiden af bogen 'Den inderste kerne'

Om dette arrangement

Tid
11:00 - 12:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Sted / Rum
Studiekredslokalet
Målgruppe
For voksne
Bestil billet(ter)
Litteratur

Den inderste kerne – Åben Læsekreds

27.10.21
Har du læst romanen ’Den inderste kerne’? Så kom og få en god snak om bogen, når Åby Bibliotek inviterer til åben læsekreds.

Forfatter Lotte Kaa Andersen udkom i maj 2021 med den biografiske roman ’Den inderste kerne’ om videnskabskvinden Inge Lehmann.

Romanen fortæller historien om et sammensat, egenrådigt og myreflittigt menneske, som ikke blev anerkendt i sit hjemland, før hun var langt oppe i 70’erne, og følger nedslag i et liv, der forløber næsten parallelt med det 20. århundrede.
I sin research har Lotte Kaa Andersen bl.a. talt med Inge Lehmanns familie og fået adgang til private breve, personlige papirer og en dagbog, som ingen kendte til.

Det er gratis at deltage i læsekredsen og der serveres kaffe, te og lidt sødt.
Tilmeld dig ved at bestille en gratis billet på knappen til venstre.
Bogen kan hentes på biblioteket omkring fire uger før arrangementet.

Læsekredsen afholdes i samarbejde med Elværket Åbyhøj, der den 9. november inviterer til livestreamet foredrag om Inge Lehmann ved forfatter Lotte Kaa Andersen og geofysiker David Lundbek Egholm. I fællesskab vil de to forelæsere afdække Lehmans liv og formidle hendes vigtige forskning.
Læs mere om foredraget på Elværkets hjemmeside

 

Arrangementer afvikles i forhold til gældende Covid19 retningslinjer. Der skal ikke vises coronapas ved arrangementer på bibliotekerne.