Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:30
Pris
Gratis
Sted
Dokk1
Sted / Rum
Store sal
Arrangører
Målgruppe
For alle
Bestil billet(ter)
Litteratur

AKT1 - Danmarks Lydteater på Dokk1

25.02.20
Oplev live radiodramatik når AKT1 gæster Dokk1 med nyskrevne hørespil

AKT1 har siden 2014 produceret en hel særlig form for radiodramatik. Den bliver ikke indspillet i studier og klippet færdig i teknikken. I stedet bliver den optaget ved på én gang intime og festlige arrangementer i levende one-takes. Her kan publikum holde vejret og komme helt tæt på skuespillernes, lydscenografernes og instruktørernes arbejde bag mikrofonerne. 

Foreløbig har AKT1s liveoptagelser hovedsageligt foregået i København. Men fra den 3. november 2019 rykker AKT1 ud i landet. Første stop på touren var Odense, og i februar er det Aarhus' tur. Sådan vil AKT1 være hele Danmarks lydteater.

Vi glæder os til at Aarhus-publikummet skal opleve hele fire hørespil blive optaget på DOKK1, når AKT1 gæster byen. Alle teksterne er nyskrevne til lejligheden, og optagelserne bliver efterfølgende tilgængelige som podcasts. 

Aarhusianerne kan glæde sig til hørespil skrevet af Amalie Smith (forfatter og billedkunstner), Anna Emma Haudal (forfatter og instruktør på bl.a. Doggystyle), Marco Reinertsen (norsk journalist og dramatiker) og Moderne Vrede (kunstnerkollektiv bestående af Rikke Bilde, Ursula Andkjær Olsen, Torben Westergaard og Charlotte Munksø)

Samarbejdet med Dokk1 gør det muligt at tilbyde denne aftens oplevelse gratis, man skal blot booke billetter via billetlinket.