Om dette arrangement

Tid
9:15 - 10:45
Pris
30 Kr
Sted
Aarhus Universitet
Jens Chr. Skous Vej 3
Bygning 1451, lokale 219
8000 Aarhus
Arrangører
Målgruppe
For voksne
Køb billet(ter)
Litteratur

AFLYST Authors in Aarhus præsenterer Andrés Barba (ES)

01.03.19
Det spanske arrangement med Andrés Barba er desværre aflyst. Arrangementet torsdag kl. 19.00 på Dokk1 gennemføres som planlagt.

"Fra tid til anden dukker en forfatter op, som ikke bare registrerer ting, men optegner en helt ny virkelig, der kan kaste lys over vores mørkeste følelser. Franz Kafka gjorde det. Bruno Schultz gjorde det. Og nu også Andrés Barba."
Edmund White

I romanen Lysende Republik optegner den spanske forfatter Andrés Barba en ny virkelighed som kaster lys over menneskets mørkeste følelser. Romanen er for nylig blevet oversat til dansk, og beskriver en mystisk og hemmelighedsfuld verden, hvor ondskab og menneskelig dårskab lurer. Hør Andrés Barba fortælle om sit forfatterskab i samtale med Diana González Martín fra Aarhus Universitet.

Andrés Barba er en særdeles lovende stemme i spansk litteratur, og i 2017 modtog han også den store spanske romanpris Premio Herralde.

Præsenteres i samarbejde med Skjødt Forlag.

Arrangementet foregår på spansk.
For arrangement med forfatteren på engelsk, se her: https://www.aakb.dk/arrangementer/litteratur/authors-in-aarhus-praesente...

Materialer