Om dette arrangement

Tid
19:00 - 20:30
Pris
Gratis
Bibliotek
Sted / Rum
Salen
Målgruppe
For voksne
Bestil billet(ter)
Litteratur

Åben læsekreds: Højsangen fra Palermovej

26.04.21
Åben læsekreds med romanen "Højsangen fra Palermovej" af Annette Bjergfeldt

Som optakt til forfattermødet med Annette Bjergfeldt, forfatteren til romanen "Højsangen fra Palermovej", afholdes der åben læsekreds på både Risskov Bibliotek og Viby Bibliotek.

Vi mødes for at diskutere romanen ”Højsangen fra Palermovej”. I læsekredsen udarbejder vi sammen spørgsmål til romanen. 

Den åbne læsekreds afholdes på:

Udlevering af bogen:

Bogen udleveres på Risskov Bibliotek og Viby Bibliotek medio marts 2021. Ved tilmelding til læsekredsen, vil I modtage en mail om afhentning af romanen. Det kræver tilmeldelse til begge arrangementer, ved deltagelse i både læsekredsen og forfattermødet.  

 

Om romanen: 

I tre generationer har villaen på Palermovej været i familiens eje. Hannibal Severin Møller købte, efter første verdenskrig, villaen på Amager til sin store kærlighed – den russiske cirkusprinsesse Varinka.

Hannibal var ikke Varinkas største kærlighed. På tragisk vis gik hendes livs store kærlighed Vadim, bort i et uheldigt cirkusnummer, hvor en flodhest, der var bestilt via postordre, endte som ufrivillig morder.

Lidenskaben og passionen mellem danske Hannibal og russiske Varinka, blev hurtigt erstattet med væddeløbsspil og opdragelsen af ét enkelt barn – Eva, der voksede op med musikken og ”højsangen” på Palermovej. Senere blev hun gift med den svenske brevdue-entusiast Jan Gustav, med hvem hun fik tre børn. 

Romanen fortælles af ét af de tre børn, den noget introverte maler Esther. Hun sidder alene tilbage i huset og fortæller familiens historie.

Romanen har høstet stor anerkendelse i Danmark og er nu blevet solgt til solgt til udlandet, blandt andre Finland, Rusland, Serbien, Estland, Tjekkiet og Slovakiet.

Læs Litteratursidens anmeldelse af "Højsangen fra Palermovej".

 

Forfattermødet på Viby Bibliotek: 

Mød Annette Bjergfeldt onsdag den 28. april 2021, kl. 19.00 på Viby Bibliotek. Hvor hun til forfatterarrangementet er i samtale med en litteraturmoderator. Sammen vil de blandt andet tale om tilblivelsen af denne lune roman og det farverige persongalleri, samt oplæsning fra romanen. Bestil billet til arrangementet her.

Det kræver tilmeldelse til begge arrangementer, ved deltagelse i både læsekredsen og forfattermødet.  Læs mere om arrangementet på www.aakb.dk. 

 

Materialer