Trøske
Trøske

Om dette arrangement

Tid
15:00 - 17:00
Pris
Gratis
Sted
Rampen, Dokk1
Arrangører
Målgruppe
For alle

Trøske – et digitalt, litterært eksperiment

22.06.18
’Trøske’ er en interaktiv roman, et litterært eksperiment, der blander spænding og slægtskrønike med digitale elementer.

Romanen er trykt som en paperback, men samtidig lever den sit eget liv online, hvor teksten suppleres af kommentarer fra hovedpersonen, billeder, fotos, videoer, avisartikler, quizzer og afstemninger. De to medier kædes sammen med QR-koder i bogen, som linker direkte til den online version fra hvert kapitel.

Romanen skildrer den 18-årige Siljes jagt på sin identitet og bevæger sig baglæns gennem hendes erindringer mod en begivenhed i fortiden, som hun har fortrængt. Den har bloggens form og bagvendte kronologi, men samtidig lader Silje sine betragtninger om udvalgte ord og begreber drysse ud over læseren som en løbsk tankestrøm, der forstyrrer og udfordrer hovedteksten.

Trøske kan ses på Dokk1 i perioden 14.-24. juni, hvor man kan bladre i bogen og skanne QR-koderne med sin telefon, og d. 22. juni i tidsrummet 15-17 vil forfatteren, Heidi Bobjerg, være til stede og præsentere værket online.

Præsentationen er en del af den store totalinstallation DIGI LIT - digital litteratur i Rampelyset, hvor du kan opleve digitale, litterære installationer.

Installationerne er åbne i hele Dokk1s åbningstid.

Rampelyset er…
Dokk1s nye installationsrum placeret midt på Rampen. Her vises ny teknologi og du kan få et glimt af fremtiden. Du vil blive præsenteret for installationer, som du ikke har mulighed for derhjemme i stuen. Vi håber, du er nysgerrig!