Om dette arrangement

Tid
14:00 - 17:00
Pris
125 Kr
Sted
Højbjerg
Oddervej 74
8270 højbjerg
Arrangører
Målgruppe
For voksne
Bestil billet(ter)
Kunst og kreativitet

Styrk dit helbred med kreativitet

21.09.19
En spændende dag med oplæg og workshop med Lærke Egefjord.

Styrk dit helbred med kreativitet – vejen til indre ro, flow og livsglæde.

Drømmer du om at lukke kunsten og kreativiteten ind i dit liv? Eller at genfinde dit kreative jeg? Og har du nogensinde spekuleret over, om din tur på kunstmuseet er andet end en dejlig luksus? Måske ligefrem gavnlig for dit helbred?

Dagen giver dig et indblik i, hvordan kunst og kreativitet kan dæmpe symptomer på eksempelvis stress, angst, depression og demens. Samtidig bliver du klogere på, hvorfor vi ofte anser kreativiteten som noget, der er forbeholdt de få, og hvordan du selv skaber de optimale rammer for at opleve følelsen af flow og livsglæde, som en kreativ stund kan give dig.

Gennem guidede kreative øvelser får du styrket dit kreative selvværd og får redskaber til at leve et aktivt, kreativt liv. For ALLE er kreative. Men nogle gange er det en kunst at finde vejen dertil.

Fra hjerneforsker til kunstner
Med en baggrund som billedkunstner, læge, hjerneforsker, forfatter, foredragsholder og mindfulness-instruktør er kroppen – og særligt sindets forbindelse til den - et emne, som Lærke Egefjord både udforsker og udfordrer i sin daglige praksis.
Gennem mindfulnessmeditation, teori og praktiske maleøvelser tilbyder hun mennesker muligheden for at opleve de skjulte og måske ligefrem helbredende kræfter, der ligger i at lukke kreativteten ind i livet.

Dagens form

45 minutters oplæg
Kaffepause
2 timers workshop
 

Vi sørger for alt du skal bruge til workshoppen. 

OBS: Begrænset pladser