Om dette arrangement

Tid
16:00 - 19:00
Pris
25 kr.
Målgruppe
For unge
Bestil billet(ter)
Kunst og kreativitet

Skriveværksted med lokal forfatter

26.04.21
Skriveværkstedet tager udgangspunkt i dine drømme og tanker om at skrive. Skriveværkstedet er primært henvendt til dig på 16-20 år.

Det kan være at du går rundt med boblende sætninger og ord i hovedet, som du gerne vil have ned på skrift og mangler modet? Det kan også være du er nysgerrig på at udfordre en ny side af dig selv og gerne vil lære nogle skriveteknikker og at lege med sproget. På Skriveværkstedet skal vi undersøge, hvad vi kan stille op med skriften og hvordan vi kan sanse verden omkring os gennem ord. Måske endda få afløb for noget gennem skrivningen? Du vil komme igennem nogle skriveøvelser og vi skal lytte til og lære fra hinanden. Måske får du øje på din egen stil og et nyt mod til at skrive videre?

Uanset om du har en drøm om at blive forfatter, eller om du blot er nysgerrig og interesseret i sprog og litteratur, så er du mere end hjertelig velkommen på biblioteket til en hyggelig eftermiddag.

Forfatter og digter, Linda Karen Prahl J. fra Mårslet, vil fortælle lidt om hvordan det er at udkomme og hvorfor det lige netop var digte, hun blev optaget af. Hun vil også give jer eksempler på, hvordan hun skriver sine digte, hvad der inspirerer hende og skaber motivation til at blive ved.

Der sluttes af med pizza i hyggeligt samvær.