Bullet Journal

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:30
Pris
125 Kr
Sted
Højbjerg Bibliotek
Arrangører
Målgruppe
For voksne
Bestil billet(ter)
Kunst og kreativitet

Bullet Journal

19.09.19
Workshop om 'Bullet journaling' - et simpelt kalendersystem og et godt redskab til at skabe overblik over alt det, der er vigtigt for dig.

Bullet journal er et simpelt kalendersystem, du selv designer i en notesbog ud fra ganske få enkle grundprincipper. Bullet journal er et godt redskab til at skabe overblik over alt det, der er vigtigt for dig. Din kalender, dine aftaler, projekter, træning, dagbog og to-do lister samles ét sted. Et simpelt redskab, der kan have en stor positiv effekt for dig i din hverdag.

Det kræver ingen forudsætninger og alle kan være med.

Underviser Tina Morsø Christiansen er glødende bullet journal entusiast. Hun vil introducere de grundlæggende teknikker og fortælle om, hvorfor bullet journal er blevet en uundværlig del af hendes liv.

Hver deltager modtager en goodie bag indeholdende en notesbog og lækre tegneredskaber - alt, du skal bruge for at komme i gang. Tina vil guide dig trin-for-trin, så du får mulighed for at skabe den bullet journal, der passer til dit behov og med de prioriteter, der er vigtige for dig.

Din goodie bag indeholder

1 stk. Bullet Notes notesbog

1 stk. Faber-Castell 9000 2B blyant - fra Faber-Castell’s kunstnerserie

1 stk. Faber-Castell PITT artist pen B - spidsen er formet, så der både er mulighed for at lave tykke og tynde streger med én og samme pen, sort

1 stk. Faber-Castell Ecco Pigment 0,4 - egner sig godt til at forme bogstaver samt til optegning, sort

1 stk. viskelæder - fra Faber-Castell’s kunstnerserie, grøn

1 stk. tekstliner - til at highlighte overskrifter, turkis

1 stk. lineal 30cm - Faber-Castell kvalitetslineal, sølv

Goodiebag'en har en værdi af 250 kr.