Om dette arrangement

Tid
17:00 - 18:30
Pris
Gratis
Sted
Dokk1
Hack Kampmanns Plads 2
8000 Aarhus
Sted / Rum
M2
Arrangører
Hovedbiblioteket, Dansk Arkitektur Center
Målgruppe
For alle
Bestil billet(ter)
Kunst og kreativitet

Bliv en bedre fotograf

11.05.21
"Fang din by" fotokonkurrencen inviterer til proff. tips & tricks

For 6. år i træk afholder Dansk Arkitektur Center den landsdækkende fotokonkurrence FANG DIN BY, hvor alle fotoglade danskere kan deltage. I år er temaet ”En by for alle”.

For at du kan øge dine chancer for at vinde konkurrencen – eller bare blive en bedre fotograf - inviterer Dokk1 og Dansk Arkitektur Center dig til et gratis fotokursus, hvor du får masser af tips&tricks til at skabe ”wow-effekt” i dine billeder.

Street- og arkitekturfotograf Astrid Busse Rasmussen kommer med konkrete tips til at skærpe dine sanser, så du fanger det gode motiv. Hun guider dig også til, hvordan du komponerer billeder, der skaber blikfang på Instagram.

Få f.eks. tricks til, hvordan du bruger vejret til at kommunikere en stemningsfuld morgen, eller hvordan du fanger dynamikken mellem børnene og den nye legeplads – og ikke mindst hvordan du får hovedmotivet tydeligt frem i efterbehandlingen af dit billede.

Fotokonkurrencen ”FANG DIN BY – En by for alle” kører på Instagram fra den 13. marts til den 13. maj med #DACFangdinby2021.

Du kan også indsende dit foto pr. mail til fangdinby@dac.dk – mærk din mail ”Fang din by 2021 – hovedkonkurrence”.

De udvalgte vinderfotos udstilles fra d. 18. juni på Bryghuspladsen i København og på fem udvalgte biblioteker (Aarhus DOKK1, Sønderborg, Faaborg og Ringsted) - og der er flotte præmier til 1., 2. og 3. pladsen. 

Læs mere om FANG DIN BY her https://dac.dk/udstillinger/fang-din-by-2021/

 

Arrangementet er flyttet fra 12. april til 11. maj

Foto: Astrid Busse