Om dette arrangement

Tid
9:00 - 10:45
Pris
Gratis
Bibliotek
Sted / Rum
Store sal
Målgruppe
For børn
Bestil billet(ter)
Film

Filmvisning - Skal vi være venner?

04.04.22
Skoletilbud for 0.-3. klasse - filmvisning med efterfølgende debat.

Salaam Filmfestival inviterer til stærke, oplysende og tankevækkende filmoplevelser og personlige møder med deres flerkulturelle oplægsholdere, der udfordrer stereotyper og nuancerer holdninger.

Først vises 5 kortfilm, hvorefter der er snak om filmenes tematikker.

I år har vi samlet en filmpakke, der handler om at finde sammen og finde venner på trods af forskelligheder. I "Den forkerte klippe" må nogle hoppende svampe kæmpe sig over havet for at finde hinanden. I "Den lille hjælper" får en bibliotekar uventet hjælp af en flagermus. I "Mobile" vil dyrene i en uro rigtig gerne finde hinanden, men det er svært. I "Kitbull" finder en baggårdskat modet til at trøste en såret kamphund. Og så viser vi klassikeren "Lille Ruddy", hvor verden bliver grå, når den røde farveblyant bliver væk fra de andre farver og ikke kan finde hjem.

Salaams oplægsholder taler med eleverne om, hvordan man finder nye venner. Skal de altid ligne en selv? Eller er det sjovere at finde venner, som er helt anderledes? Vi taler også om, hvordan det føles, hvis man er udenfor fællesskabet, og hvordan man finder sammen med andre.

Der er plads til 7 skoleklasser. Èn billet gælder for én klasse. Venligst oplys navn på skole, klassetrin og antal elever ved booking.

Vi forbeholder os ret til at foretage ændringer i arrangementerne, hvis corona-situationen skulle ændre sig. Aarhus Bibliotekerne følger sundhedsmyndighedernes anvisninger, så det er trygt at deltage i bibliotekernes arrangementer både for brugere og for ansatte.