Om dette arrangement

Tid
12:00 - 20:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Målgruppe
For voksne
Kunst og kreativitet

Aarhus Walks on Water 2018 på Dokk1

14.09.18
Masterclass, Udstilling, Dokumentar

Fredag 14. september 2018 er AWOW også vært for en Fashion Innovation masterclass, hvorefter vi viser en udstilling af de unge designtalenters produktioner som var på AWOW’s runway 13. september. 

12:00 står Kristina Dimitrova (Interlaced London) for masterclass’en og sætter spot på innovation og udvikling af fremtidens mode. 
Der er begrænsede pladser, så registrer her

16:30 åbnes udstillingen af de unge designeres bidrag, designerne vil være tilstede og man kan høre om deres tanker og visioner for at arbejde med bæredygtighed, nye materialer og teknologi i modedesign

18:30 vises i samarbejde med Doc Lounge Aarhus Lorna Tucker’s dokumentarfilm om Storbritaniens absolutte modedronning, som også taler modebranchen midt imod: Vivienne Westwood. Punk, Icon, Activist. 
Lorna Tuckers dokumentar havde premiere på CPH DOX 2018 og har siden fået et stort internationalt publikum.
Køb billet til Westwood her 


Aarhus Walks on Water er et samarbejde mellem Aarhus University, VIA University College, Aarhus Kommune ITK, DOKK1, Lifestyle & Design Cluster, EMDAA Emotional Data Lab Aarhus og Emolition.

Aarhus Walks on Water 2018 er kommissioneret af Kulturhovedstad Aarhus 2017 og More.Creative Region Midt, og støttet af Aarhus Kommune.


Website: http://awow2018.dk/
Find, follow & like os på Facebook: @awow2018   
Instagram: aarhus_walks_on_water