Om dette arrangement

Tid
11:00 - 12:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Sted / Rum
Verdenspladsen foran biblioteket
Målgruppe
For alle
Børn

Sommer, Sol og Salsa

10.08.24
Så skal der danses! Kom til åben salsaworkshop for hele familien.

Alle kan være med, når den talentfulde musiker og erfarne musiklærer, Alejandro Gispert, giver en autentisk introduktion til latinamerikansk kultur og musik.

Han vil sammen med jer skabe en sjov og engagerende oplevelse, hvor I ikke blot vil lære danseteknikker, men også prøve kræfter med spanske sange og de grundlæggende danserytmer fra latinamerikansk musik.

Alejandro, der er opvokset på Cuba, har blandt det seneste år engageret over 1000 børn i forskellige musik workshops og børneforestillinger.

Der vil være rig mulighed for at få en større kulturel forståelse samt åbne op for kreativitet og social interaktion.

Der er en åben workshop både kl. 11.00 og kl. 13.00 på dagen.

Så kom med og tag afsked med sommerferien i den bedste dansestil!

Om Alejandro Gispert Alejandro Gispert er musiker og udover sit faste arbejde som musiklærer i København, turnerer han i løbet af året med en salsa workshop på folkeskoler, samt en børneforestilling i samarbejde med kulturinstitutioner. Han er født og opvokset i Havana, Cuba, hvor han er uddannet i kontrabas og guitar. Senere i livet flyttede han til Oslo, hvor han bla. spillede skolekoncerter i hele Norge. Efter 10 år i Norge, har han nu slået sig ned i København, hvor han på deltid er aktiv kulturskaber og musik entreprenør.