Om dette arrangement

Tid
16:00 - 17:30
Pris
Gratis
Sted
Dokk1, Børnelab, niveau 2.1
Hack Kampmanns Plads 2
8000 Aarhus C
Arrangører
Målgruppe
For børn
Børn

KREA- værksted: Mal med kunstneren Ole Grøn

21.08.18
Vi øver os i at male og får mulighed for at lære nogle særlige teknikker, når vi får besøg af kunstneren Ole Grøn i KREA-værkstedet.

Tirsdag d. 21 og onsdag d. 22. august, får DOKK1 besøg af kunstneren Ole Grøn. Ole flytter i disse måneder sit atelier rundt til forskellige institutioner og inviterer alle, der kommer forbi, til et kig over skulderen og en hyggelig snak. Han vil være at finde i børnebiblioteket begge dage og vil i forbindelse med KREA-værkstedet rykke sit staffeli ind i Børnelab, så vi får mulighed for at få indsigt i hans kunstneriske verden og lære nogle af hans teknikker.

Workshoppen egner sig særligt godt til børn fra 10 år og foregår efter ”først til mølle” princippet.

Malerierne fra workshoppen bliver udstillet på DOKK1 i forbindelse med ART Bubble festivalen i uge 38 og kan derefter afhentes i KREA-værkstedets åbningstider.
KREA-værkstedet har åbent hver tirsdag og onsdag fra kl. 16.00-17.30.

To eftermiddage om ugen, åbner vi KREA-værkstedet. Her kan laves alt fra genbrugskunst og monsterbøger til workshops, hvor kreativiteten er et samspil mellem det analoge og digitale univers. Værkstedet skifter tema fra uge til uge og vi søger for materialer, inspiration og vejledning. KREA-værkstedet er åbent for alle kreative sjæle, men børn under 10 år skal være ifølge med en voksen.
Tilmelding ikke nødvendig.