Om dette arrangement

Tid
10:00 - 10:30
Pris
Gratis
Sted
Scenetrappen niveau 2,2
Sted / Rum
Scenetrappen
Arrangører
Målgruppe
For alle
Bestil billet(ter)
Børn

Familiekoncert med Nordvestjysk Pigekor

21.10.21
Til denne koncert kan du forvente både rytmiske og klassiske sange. koret lægger op til at stimulere publikums sanser på flere måder, og præsenterer under koncerten et par sange, der involverer publikum – både store som små. koret synger også kendte sange, der lægger op til fællessang.

Nordvestjysk Pigekor hører hjemme i Thisted i Thy. De er et ambitiøst kor, der synger på et højt niveau og øver sammen hver uge. Der er 24 sangere i alderen 12-21 år i Pigekoret. Vi synger mange forskellige genrer, både rytmiske, verdslige og klassiske sange og på både dansk og engelsk. For det meste synger de 3-4 stemmer, og veksler mellem kendte klassikere, sange fra højskolesangbogen og klassiske korværker.

Koret giver koncerter flere gange årligt, både i kirker og ved arrangementer i lokalområdet (Kulturnatten, Lucia, Stafet for Livet, Alsang osv), og hvert andet år er de på korrejse i udlandet – de har blandt andet været i London, Amsterdam, Hamborg, Stockholm, Prag og flere andre byer.

De har lige modtaget Thisted Kommunes Kulturpris 2021, og den 4. september sang de jubilæumskoncert i Vestervig Kirke sammen med DR Pigekoret og Phillip Faber.
koncerten varer ca. 30 min og det er gratis bare mød op.