Om dette arrangement

Tid
10:30 - 15:30
Pris
Gratis
Bibliotek
Sted / Rum
Lillesal
Målgruppe
For børn
Bestil billet(ter)
Børn

Dokumentarfilm-workshop

28.04.20
Skoletilbud til 5. klasse

Let’s get real! Lav jeres egne dokumentarfilm med den professionelle danske dokumentarfilminstruktør Sebastian Cordes på DOKK1

Det skal handle om virkeligheden, og hvordan man fortæller den på en personlig såvel som ansvarsfuld måde, når vi inviterer til dokumentarfilm-workshop med læringsplatformen CPH:DOX everyday fra Københavns Internationale Dokumentarfilmfestival. Det er let nok at optage en video, men hvordan kommer man derfra til en god og vedkommende fortælling? Det vil den professionelle danske dokumentarfilminstruktør Sebastian Cordes hjælpe jer med, når I på dagen skal igennem et helt lille produktionsforløb med idéudvikling, optagelse og redigering. Workshoppen vil have fokus på, hvordan man fortæller med billeder og på det personlige filmsprog. Sidst på dagen ser vi filmene sammen på det store lærred. Niveau og forberedelse vil blive tilpasset din klasse.

Forberedelse: Forberedelsesmaterialer tilsendes tilmeldte forud for workshoppen. Vi anbefaler, at der afsættes 4 lektioner. Workshoppen varer 5 timer inkl. pauser, og der er plads til én klasse med max 28 elever.