Om dette arrangement

Tid
(Hele dagen)
Pris
Gratis
Bibliotek
Målgruppe
For alle
Blandet godt

Verdensmålsjagten - Verdensmål 4

24.04.23 - 05.06.23
Tag på skattejagt ved bibliotekerne, hvor vi fejrer verdensmålene, og vind fede præmier!

I skal udforske verdensmålene i appen Woop ved gå en tur i området omkring biblioteket og svare på spørgsmål undervejs.
Tag din familie, venner eller kollegaer med og vær sammen om at lære mere om verdensmålene. Jagten i Åby handler om Verdensmål 4: Kvalitetsuddannelse.
Når I har gennemført jagten, kan I komme ind på biblioteket og registrere jeres navn og telefonnummer - så deltager I i konkurrencen om en præmie.

I kan vælge at deltage i en eller flere jagter, alt efter jeres interesser. Deltager I i jagten i Åby, kan I vinde en bog, deltager I i flere jagter, kan I vinde biografbilletter. De deltagende biblioteker er: Gellerup, Harlev, Hasle, Sabro, Tilst og Åby.

God jagt!

Sådan bruger du Woop:

- Download app'en "Woop" i App Store eller Google Play.
- Start app'en og log ind som gæst
- Tryk på "Find jagt", og find jagten på kortet. Den er lige foran biblioteket, og der er både en dansk og en engelsk version.
- Følg kortet og besvar de spørgsmål, som dukker op på din skærm.
- Når du har gennemført jagten kan du komme ind på biblioteket og deltage i konkurrencen. Hvis det er udenfor betjening, kan du i stedet sende en mail med navn og telefonnummer til cehd@aarhus.dk.

I uge 17 sætter bibliotekerne i Danmark fokus på den bæredygtige omstilling med udgangspunkt i de 17 verdensmål. Se Aarhus Bibliotekernes program her: aakb.dk/uge17