Om dette arrangement

Tid
10:00 - 14:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Målgruppe
For alle
Bestil billet(ter)
Blandet godt

Verdensmålsjagten - Verdensmål 12

24.04.23 - 05.06.23
Kom med på skattejagt ved bibliotekerne, hvor vi vil fejre verdensmålene. I kan vælge at deltage i en eller flere jagter, alt efter jeres interesser. De deltagende biblioteker er: Gellerup, Harlev, Hasle, Sabro, Tilst og Åby. Vi vil udforske verdensmålene ved at løse forskellige opgaver, som man finder i appen Woop.

Tag din familie, venner eller kollegaer med og lad os sammen lære mere om verdensmålene og have det sjovt samtidigt. Ta' ud på en gåtur fra biblioteket og rundt i Byparken, hvor I sammen kan teste jeres viden om verdensmål 12, 'Ansvarligt forbrug og produktion'. Når I har gennemført kan I komme ind på biblioteket og registrere jeres navn og telefonnummer - så deltager I i konkurrencen om en præmie for hele familien.

God jagt!

Sådan bruger du Woop:

- Download app'en "Woop" i App Store eller Google Play.
- Start app'en og log ind som gæst
- Tryk på "Find jagt", og find jagten på kortet. Den er lige foran biblioteket, og der er både en dansk og en engelsk version.
- Følg kortet og besvar de spørgsmål, som dukker op på din skærm.
- Når du har gennemført jagten kan du komme ind på biblioteket og deltage i konkurrencen. Hvis det er udenfor betjening, kan du også sende en mail med navn og telefonnummer til hebrjo@aarhus.dk